Evenementen

Evenementen
Natuurlijk trekken we er ook op uit om onze bieren te promoten tijdens evenementen,markten en andere culturele aangelegenheden. Op deze pagina ziet u een overzicht waar en wanneer op welk evenement u kunt genieten van onze bieren.

14 Maart 2012
Op woensdag 14 maart verzorgen we  in het mooie en gezellige cafe: Cafe de Vriendschap een bier degustatie van ons nieuw bier Belle & Forte. De degustatie begint om 18:00 uur  en vindt plaats in de Noordstraat  1-3 in Terneuzen. Dus indien u niks te doen heeft op deze dag kom dan gerust eens langs in cafe de Vriendschap en dan stellen we met veel plezier ons nieuwe bier aan u voor.

30 April 2012
Op 30 April op koninginnedag geven wij in het gezellige cafe de Ster een degustatie van ons bier: Belle & Forte.Tevens kunt u zich inschrijven voor een fietstocht door de polders van de gemeente hulst en omstreken. Er wordt ook tevens een gratis loterij gehouden na afloop van de fietsentocht. Dus indien u niks te doen heeft op 30 April en wilt u de benen strekken op de fiets en na afloop een lekker streek beertje consumeren, dan bent u van harte welkom in Cafe-Restaurant De Ster. De inschrijving van de fietstocht begint om 12:30 en eindigt om 13:30. Hopelijk tot dan!!

1 Mei 2012
Op  dinsdag 1 Mei staan we op de gezellige 1 Mei markt in Sas van Gent. We gaan hier uiteraard ons nieuwe bier Belle & Forte promoten op deze braderie. We bieden u de gelegenheid om kennis te maken doormiddel van een kleine degustatie van ons bier Belle & Forte. Zo kunt u een goed beeld vormen welke bieren we maken en waar wij als brouwerij voor staan. Mocht u in de buurt zijn kom dan eens gerust langs bij onze stand en hopelijk mogen wij u bedienen met ons bier: Belle & Forte. Wij bieden u ook de gelegenheid om ons bier aan te kopen op onze stand.

6 Mei 2012
Op 6 Mei in s`Hertogenbosch op de grotemarkt op het speciaalbier festival gaan we ons bier promoten . Indien u wat biercultuur wilt opdoen en wilt ontdekken welke pareltjes de vele kleine brouwerijen die daar aanwezig zullen zijn u te bieden hebben, dan moet u beslist eens afreizen naar S`Hertogenbosch. Dit festival is op gebied van speciaalbier een van de grotere van Nederland en is absoluut het bezoeken waardt. U zult verstelt staan dat bier net zo divers kan zijn als wijn en dat bier een brede waaier van aroma`s en smaken kan bevatten die voortkomen aan de verschillende aanwezige biersoorten die te degusteren zijn op het zeer gemoedelijke festival. U zult dan aan het einde van de dag zeker tot de conclusie komen, dat de biercultuur beslist meer is dan het populaire pilsje.Buiten Brouwerij La Fontaine zullen er nog 29 andere brouwerijen hun pareltjes beschibaar stellen voor degustatie. Indien u 6 Mei niks te doen heeft dan moet u beslist eens afreizen naar S`Hertogenbosch en dan kunt u onder de brabantse gemoedelijkheid verschillende biertjes komen degusteren. Het festival is open van af 12:00 uur en gaat dicht om 18:00. Hopelijk tot dan!!

17 Mei 2012
Op hemelvaartsdag op donderdag 17 mei gaan we ons bier promoten op het kunstmanifest in Axel. Het is nogmaals het bewijs dat culturele evenementen en bier degustaties goed samen gaan. We gaan daar uiteraard ons bier met veel enthousiasme promoten en er is ook een gelegenheid ons bier aan te kopen.De gezellige kunst beurs vangt aan om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur. Mocht u die dag niks te doen hebben, kom dan gerust eens langs en dan hopen we u van dienst te zijn met ons bier Belle & Forte. Hopelijk tot dan!

8 Juni 2012
Op 8 Juni geven we een degustatie in Drankenhandel Verstraete-De Keghel in Zelzate.De drankenhandel heeft een breed assortiment in streekbier, een echte must voor elke bierliefhebber.De degustatie begint om 13:00 uur en eindigt om 18:00 uur.Dus wanneer u niks te doen heeft die dag, kom dan beslist eens langs in deze drankenhandel en dan hopen wij u van dienst te zijn met het bier belle &forte. Door omstandighenden gaat deze degustatie niet door maar zal plaats vinden op een andere datum. Dus hou de site goed in de gaten voor de nieuwe datum.

 18 en 19 Augustus 2012
Aanstaande 18 en 19 Augustus gaat het Ambachtelijk weekend van start in Westdorpe bij de Baeckermat. Daar zullen we een degustatie geven van ons bier: Belle & Forte en ook een brouw demonstratie, zodat mensen kunnen zien wat bierbrouwen inhoudt. Niet alleen wij staan met onze producten, maar ook andere bedrijven die op een ambachtelijke methode hun producten produceren. Dus mocht u niks te doen hebben van het weekend kom dan eens gerust langs en dan kunt U genieten van de ambachtelijke producten van de streek. Het ambachtelijke weekend begint om 10:00 uur en sluit om 18:00 uur. Hopelijk tot dan!!

25 en 26 Augustus 2012
Aanstaande vrijdag en zaterdag op 25 en 26 Augustus beginnen de Vestigingsdagen te Hulst. Ook hier zullen wij van de partij zijn om ons bier: Belle & Forte te promoten. Uiteraard staan we niet alleen op de braderie, maar nog veel andere ambachtelijke bedrijfjes die hun pareltjes te koop aanbieden op dit gezellig evenement. Mocht je niks te doen hebben die dagen kom dan gerust eens langs om van de diverse ambachtelijke producten te kunnen genieten!!

17 en 18 November 2012
Aanstaande 17 en 18 November promoten we ons bier Belle&Forte op het Ulsters Bierfestival in Hulst. Op dit gemoedelijke en gezellige bierfestival zullen een aantal brouwerijen uit de regio hun bieren promoten. Dus mocht u zin hebben om wat biercultuur te willen opdoen, kom dan eens beslist langs op het Ulsters Bierfestival te Hulst op de Grote markt.

8 December 2012
Aanstaande Zaterdag op 8 December staan we in Clinge op de gezellige kerstmarkt ons bier Belle & Forte te promoten. De kerstmarkt start van 19:00 tot 24:00 en vindt plaats op de Negotieplein naast de Kerk. Indien u niks te doen heeft Zaterdag avond kom dan eens gerust langs en geniet van de gezellige kerstsfeer op de markt in Clinge.

1 Mei 2013
Op woensdag 1 Mei staan we op de gezellige 1 Mei markt in Sas van Gent. We gaan hier uiteraard onze bieren  Belle & Forte en Belle & Elegante te promoten op deze braderie. We bieden u de gelegenheid om kennis te maken doormiddel van een kleine degustatie van onze bieren Belle & Forte en Belle & Elegante. Zo kunt u een goed beeld vormen welke bieren we maken en waar wij als brouwerij voor staan. Mocht u in de buurt zijn kom dan eens gerust langs bij onze stand en hopelijk mogen wij u bedienen met onze bieren: Belle & Forte en Belle & Elegante. Wij bieden u ook de gelegenheid om onze bieren aan te kopen op onze stand.

 


 

 

 

 

Share