Gastenboek

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar feedback van klanten op onze producten of diensten. Dus wanneer u een opmerking, een leuke mededeling, een verzoek of een vraag heeft schroom dan niet en reageer met een berichtje of neem contact met ons op via de email of telefoon. Want uw mening telt!

Share

16 thoughts on “Gastenboek

 1. Dag Koen,
  Afgelopen Hemelvaartsdonderdag in Axel hebben we eindelijk je biertje gekocht, in een mooie verpakking mét glas erbij. ‘s Avonds lekker een flesje open gemaakt. Dat smaakt echt goed! Proficiat, ga zo door!
  Groetjes,
  Sonia en Etienne

 2. Hoi Koen,

  Gisteren een leuk en gezellig feest achter de rug.
  Je hebt wederom bewezen dat je eerste bier “Belle & Forte” heel goed samengaat met een heerlijke maaltijd!
  We zouden zeggen, ga zo door!
  Veel succes ermee!

  Groetjes
  Els en Dennis

 3. Hallo Koen (hoop dat ik Koen mag zeggen). Ik was één van je eerste proefklantjes op Hemelvaartdag in Axel. We stonden met ons kraam van de Fotoclub Axel schuin tegenover jouw kraam. Wilde je nog even laten weten dat je biertje zelfs om 10.00 uur in de ochtend lekker smaakte en ‘m’n dochter vond haar ‘kadootje’ ook heerlijk. Heb al gekeken waar ik het kan kopen, want m’n echtgenoot wordt er nieuwsgierig naar. Heerlijk biertje met een fijne nasmaak. Proficiat.

 4. Toevallig een flesje Belle & Forte zien staan bij drankenhandel in Zelzate, mocht het uitproberen van de zaakvoerder en resultaat ,……… meer dan de moeite waard, heeft een eigen smaak en er echt van genoten en zal zodoende niet mijn laatste zijn. Zeker een must het internationaal te promoten en zal dit ook doen bij onze gasten. Doe zo verder.

 5. Beste Koen,

  Mijn vader, grootouders en overgrootouders leefden in de boerderij (in lang vervlogen tijden ook van de familie Van Wittenberghe denk ik) rechtover de brouwerij in Roborst. Ik heb als kind vaak gespeeld rond de Zwalm (bootjes boven de “waterval” op het water laten dobberen, en ze in de Zwalm terugvinden aan de overkant van de straat in de boomgaard van mijn grootouders, vlottentocht op de Zwalm met de jeugdbeweging). Ik herinner me nog het glas boven de voordeur (ik geloof dat er toen nog een mevrouw Lisa Bekaert woonde, maar het is lang geleden). Heeft u nog oude foto’s van de buurt? Ik zou ook graag het bier eens proeven, waar kan ik het in Vlaanderen vinden aub?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>